Fredag på Epona

Ibland är jag glad, och ibland är jag ledsen. Så som varenda människa.
Men mitt humör ändras på mindre än en halv sekund från makalöst upprymd och bubblandes jublande glad, till ett tillstånd som kan liknas vid ett tuggummis nedtrampat i gatstenen.
    Att jobba i Spanien är inte som att jobba i Sverige. På ett sätt är det lite tjusningen med att jobba i ett annat land, att det inte är som hemma. Nu inser man hur bra det egentligen är att jobba i Sverige. Man får försöka att inte störa sig på småsaker och se det positiva. För något bra finns det alltid även om det känns långt borta stundtals.

Idag jobbade vi 12,5 timmmar och slutade klockan 21.30. Man är ganska mör när dagen är slut. Men en fredagsförmiddag som består av en uteritt är inte det värsta man kan tänka sig. Bland olivträd och bomullsodlingar på en hästrygg med den spanska solen värmandes på ryggen. Det är inget man byter ut mot vilket jobb som helst.

Imorgon försöker vi få jobbet avklarat så fort som möjligt för att sedan åka in till Sevilla. Hoppas på att det går bättre än förra gången. Men som man brukar säga, man lär sig av sina misstag och det borde ju gälla även vid vilken busstation man ska hoppa av vid.


Kommentarer
Postat av: Ida

Haha du är galen amanda! :D

Skulle vara skitkul o hälsa på nångång :)



Va ute o sprang med Ninen innan lite och hon var pigg och sprang som bara den mot äppelbiten som jag höll som en liten morot ^^. hon är för tjock hon<3



Hur är allt där nere och så? har haft miljoner saker att göra så har knappt hunnit med o prata. men det får vi snart göra :D Skype <3



Ha det så bra o va försiktig!

2009-09-19 @ 16:53:01
URL: http://alldelesbaraida.blogg.se/
Postat av: jenny j

hej! :) kul att läsa om hur du har det! ska du åka till sverige något under de 11 månaderna?

2009-09-21 @ 11:54:33
URL: http://jensa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0